een vriendin zoals jij
kom je maar 1 keer tegen
ik wil er alles aan doen
om dat niet te vergeten
en ookal komt de liefde
ookal is er pijn
bij deze laat ik je weten..
dat ik er altijd voor je wil zijn
soms heb ik het moeilijk
soms jij...
bij elkaar vinden we troost
zo voelt dat bij mij!
we hebben zoveel plezier...
niet voor twee maar voor 10
disco in, kroegie uit. wij houden het niet voor gezien
Het klinkt als liefde,
dat is het niet
het is een echte vriendschap
dat maakt mij zooo blij
want een vriendin zoals jij
die vind ik niet ooit nog eens in de maatschappij...
Liefs