ZO VERLIEFD, DIT IS WAANZIN
Ik heb jou naam geschreven in mijn hart...
Ik hoor jouw stem, zo zacht, iets heel apart!
Ik wil jou, dicht bij mij,
zoals de dag hoort bij de nacht...
ik leef in de wolken,
want ik heb al zo lang op jou gewacht!
Ik ben zo verliefd, dit is waanzin!
Verliefd op jou! Ja, zo zalig verliefd!
Dit is waanzin! O zo verliefd, verliefd op jou!
Ik loop de hele dag te dromen over jou...
ik fluister duizend keer: o kom toch gauw!
Jij hebt mij betoverd
met je wondermooie lach!
Ik leef in de wolken,
want ik heb al zo lang op jou gewacht!
Voor altijd veroverd,
de liefde heeft ons bij elkaar gebracht!
Ik ben zo verliefd, dit is waanzin!
Verliefd op jou! Ja, zo zalig verliefd!
Dit is waanzin! O zo verliefd, verliefd op jou!
Jij hebt mij betoverd met je wondermooie lach
voor altijd veroverd
ik leef in de wolken
want ik heb al zo lang op jou gewacht
Ik ben zo verliefd, dit is waanzin!
Verliefd op jou! Ja, zo zalig verliefd!
Dit is waanzin! O zo verliefd, verliefd op jou!
Ik heb jou naam geschreven
in mijn hart