geef mij weer kracht
de kracht die je me eerder hebt gegeven
mijn hart is weer zacht
houd me vast al is het maar voor even
maak mijn kettingen los
laat me weer vrij
ik ben hier de klos
je bent me niet kwijt dat is wat je zei
waar ben je nu dan?
ik storte in toen jij ging
je weet dat ik niet zonder je kan
waarom kan het niet meer zo zijn als in het begin
je weet niet wat je wil
vrijgezellenleven bevalt je goed
tegen mij doe je vaag en kil
ik houd moed
en hoop dat je ooit nog eens tegen me zegt
ik mis jou
ik vecht
voor mijn gevoelens voor jou
je maakt me gek
zeg me nou hoe je erover denkt
mijn ogen zijn alweer lek
snap je dan niet dat je me op deze manier krenkt?
laat me weer toe in jou leven
laat me het goedmaken
laat me jou mijn liefde geven
vul weer opnieuw de gaten
de gaten veroorzaakt door een speer
door mijn hart gestoken
alsjeblieft vertel me meer
waarom heb je de relatie verbroken?
misschien was dit de goede beslissing
ik hoop dat je het zo niet ziet
en ziet dit was een vergissing
ik heb verdriet
ik kon op je bouwen
misschien dat het nog eens goedkomen zal
gooi me weer de touwen
en haal me uit het diepe dal
en niet uit een kistje
begrijp het nou
ik ......
ik hou van jou