De klok heeft 12 uur geslagen
Ik heb je niets meer te vragen
De betovering is voorbij
Jij bent geen prins meer voor mij
Je hebt me ooit wakker gekust
Maar bezorgde me iets te veel rust
Ik wil niet met je door
Ik ben nu een normale vriendin, daar ben ik voor
De schoen pastte om m'n voet
Jouw liefde was zo zoet
Maar het is allemaal voorbij
Je bent geen prins meer voor mij
Je hebt de giftige appel mij gegeven
Je hebt me nog wel laten leven
Je was iets te saai voor mij
't Is denk beter zo, 't is voorbij
Maar die verliefde blik maakt me toch erg verlegen
En ik voel voor jou vast nog een enkele zegen.