Waarom worden mensen nou dronken,
waarom laten ze toe dat er alcohol word geschonken.
Ik had gisteren een schoolfeest en blleef tot laat,
en ik dagt, een paar biertjes doen me geen kwaad.
Maar tot mijn spijt bleek ik al duizelig te worden,
dus ik ging even mijn liefdesleven verstoren.
Roald op de bek gepakt, michiel ook, romolo en mik konden er bij,
en ranil had gesmst dta hij em leuk vond, ik natuurlijk blij.
Alleen 1 groot probleem, chris was mee,
iemand waar ik egt veel om geef.
Hij begreep het ook wel, wat de drank met me deed,
maar waarschijnlijk heeft hij veel leed.
Maar ach, eens op tijd mag de mens toch even klos komen van problemen,
alleen jammer, dat er nieuwe bij komen.....
daarom ga ik vanaaf effe feesten om weer weg te zweven.