" Gelukkig zijn "
Ooit komt de dag
vlugger dan verwacht.
Dat wij gaan delen
onze liefde, en leven.
Wij hebben, zoveel om te delen
dus laat onze liefde, voor altijd leven.
Ik zal jou dan, altijd gaan steunen
en kan jij op, mijn schouder leunen.
Ik wens je dan, ook alle moed
en help je daarbij, voor goed
en komt alles voor ons weer goed.
Ik zal je laten bloeien
al kost het mij veel moeite.
Want liefde wordt beheert
en niet door anderen verweert.
Ik zal daarom ook nooit meer gaan bouwen
maar enkel nog op jou vertrouwen.
Wij hebben deze liefde
niet voor niets gekregen.
Het zal mij dan ook nooit berouwen
ooit met jou te gaan trouwen.
Als de zon voor ons verdwijnt
zal luna schijnen voor ons bij.
Dan zien ze allen rondom ons
waarom deze liefde ooit ontsprong.
Maar 'k wil je in de eerste plaats
de liefde geven waar jij om vraagt.
Ooit zullen wij gelukkig zijn
en niemand doet ons dan nog pijn.
Dan wordt je beter zonder pijn
en zal je voor
ALTIJD
" GELUKKIG ZIJN "