0p het woonwagenkamp zit een meisje te huilen
ze huilt om het begrip en liefde van haar vader en moeder
die moeten weer verder...
hun werk is niet hier...
hun werk is overal
dat is niet zo leuk voor een meisje van 7
een vrolijk kind dat door iemand vermind
haar ogen zo grouw
en met glansende pullen
maar niemand geeft ook voor geluk van dit kind
op het woonwagenkamp zit een meisje te huilen
op het woonwagenkamp zit een meisje te huilen
ze huilt om liefde en begrip van haar ouders