Denken moet je met je eigen gedachten,
Denk niet zoals een ander dat denken wil,
Zo word je overspoeld met andermans krachten,
Dat maakt namenlijk een heel groot verschil!
Leef je leven met heel veel plezier,
Zodat plezier jouw leven lijd,
Doe dat beslist op jouw eigen manier,
Ook al raak je daarmee iemand kwijt!
Droom je dromen in dit leven,
Droom ze zoals je ze dromen moet,
Het zal je zoveel vreugde geven,
Worden ze werkelijkheid,dat is heel goed
(een mens moet leven zoals die zelf wil)