Bedankt
Zoveel waarde
zoveel respect
toon jij voor mij
zonder iets terug te vragen
Zoveel verlangen
naar ons echte samen
zoveel hoop is er
voor ons weggelegd
In de moeilijke tijden
ben jij er voor mij
Lief, bedankt
Luuk: | Maandag, juni 28, 2004 00:35 |
Prachtig gedicht meid, geniet er van. Die persoon is jou waard, en da's te merken :) veel liefs Luuk |
|