voor hun die weten wat er met een lijdensweg bedoeld wordt
voor hun met om hun hart een levenssterk fort
voor hun die weten wat eenzaamheid inhoud
voor hun met een hart zo koud
voor hun die weten hoe je moet vechten voor je leven
voor hun met een hart die geen liefde meer kan geven
voor hun die weten hoe dood willen voelt
voor hun wiens hart alle nachten woelt
voor hun die het licht even kwijt zijn
voor hun met een hart vol vreselijke pijn
voor hun die niet meer weten wat te doen
voor hun van mij een hele dikke zoen
voor hun wiens leven stuk is
voor hun die alles hebben meegemaakt wat ik mis
voor hun die zich alleen voelen
voor hun die 's nachts liggen te woelen
voor hun met een hart helemaal stuk
voor hun van mij HEEL VEEL GELUK
voor hun die denken, ik ga
voor hun die(nu)weten dat ik voor ze klaar sta
voor hun die even een vreemde nodig hebben om mee te praten
voor hun die zich voelen verlaten
voor hun heel veel sterkte en geluk in het verdere leven
en ik weet dat je later alles zal geven
wat je nu denkt kwijt te zijn
ik voel gewoon dat als je blijft vechten tegen de pijn
het op een dag en gewone leuke dag zonder verdriet en haat zal zijn.