Rode draad
Je zoekt waarom en waar alles blijft gelijk.
Eenzaamheid is er en blijft gaat nooit van je weg.
Wat kan je of moet je eruit leren evolueren alleen.
Rode draad is die alleen overleven nooit word je iets anders gegeven.
Wroeten en ploegen en zwoegen wat met 2 kan doe je maar alleen.
Eenzaamheid is er nu en altijd.
Maakt je triest en kwaad.
Altijd iets overleven is al wat je kent.
Werken voor 2 luiaards in huis.
Alles alleen oplossen is je doel.
Eenzaam en alleen is alles waar het omgaat.
Ben het zat en moe en zo beu als koude pap.
Ben verward en moe in de geest.
Opgebrand soms van te vechten en te zwoegen.
Alles is op je gericht.
Jaren gingen voorbij en je hoopt op meer.
Beter alles laten varen en zien wat komt.
Je eigen weg gaan zoals altijd.
Ooit knip ik die rode draad eens af,wanneer is de vraag.
Wat komt zie je wel,wat je hoopt komt ooit wel denk ik.