Ik heb jou nodig in m'n leven,
zoals een roos in de zomer
niet zonder de zon bloeien kan.
Ik heb jou nodig in m'n leven,
net als een pasgeborene op de wereld
niet zonder moeder overleven kan.
Ik verlang naar jou in m'n leven,
zoals een vogel die vliegen wil
verlangt naar de wind onder z'n veren.
Ik verlang naar jou in m'n leven,
net als een boom die groeien wil
verlangt naar de regen op z'n blad'ren.
Ik heb jou nodig in m'n leven,
o ware vrouw van m'n dromen
wanner zal ik je tegenkomen ?
Ik verlang naar jou in m'n leven,
o liefdevolle deerne in gedachten
want enkel naar de ware zit ik nu te smachten.