Met toeval te genezen
het valt niet te overzien
geweldig te beleven
maar zal ik het ook zien
met vrijheid valt te leven
heel vrij maar toch ook niet
kan ik er blij mee wezen
of doet het me veel verdiet
de wereld is geweldig
het andere moment weer niet
niets is zo afwisselend
als ik, mijn gedachten en mijn verdriet