Heykes charmante lieve dame,
ja jij Inez,jij bent de ware voor mij.
Jij bent degene die me gelukkig maakt,
mijn leven weer zin en een doel geeft.
Je bent zo prachtig en lief,
een regelrechte hartedief.
De ultieme uitdaging nu gekomen
om jou te bewijzen dat mijn liefde
onvoorwaardelijk en onverwoestbaar is.
Na lang zoeken kwam ik je tegen,
jij bent voor mij m'n alles en m'n leven.
De herinneringen aan die wondermooie dagen,
ik koester ze en ze helpen er mij door.
Geen dag ging me nu nog voorbij dat ik niet aan je dacht,
geen nacht voorbij dat ik niet naar je smacht.
Onze vaas der liefde nog lang niet gebroken,
want onze liefde kan nooit nog stuk.