Het stille water van het meer
Ik ben bang
Keer op keer
Een traan over mijn wang
Het duister van de nacht
In een hoekje
Huil ik heel zacht
Pijn van binnen
Moet ik jou nou beminnen?
Waarom moet ik je nou zo erg missen
Kan het lot niet wat anders beslissen
Mijn hart voelt gebroken
GEdachten opgeprop
Ik ben bang..
JAh zo ontzettend bang
De angst en de pijn
Waarom kan ik niet bij jou zijn
HEt lot beslist
Dat ik jou mis
In de avondgloed over het meer
Denk ik aan jou
Het doet zeer
Om te bedenken dat ik van je hou
Stille wateren met diepe, donkere bodems
De nacht..Zo duister en kil
Alles om me heen
O zo stil
Mijn hart voelt gebroken
Waarom blijf je door mijn hoofd spoken
Waarom zie ik steeds jou gezicht
Met mijn ogen dicht
Stille wateren met enge donkere vlekken
De nacht met duistere plekken
Ik ben bang
Een traan over mijn wang
In het duister van de nacht
Huil ik heel zacht
Om alles wat er is
Vooral over dat ik je mis
Stille wateren
Duistere nachten
Nee..Zo kan ik niet meer leven
Nee..Ik moet niet meer op jou blijven wachten
In het duister van de nacht
Ben ik bang
Huil ik heel zacht
Biggelt een traan over mijn wang
In het duister van de nacht...