Sletjes
Ik heb zo'n hekel aan sletjes
Ze denken dat ze alles zijn
Denken dat iedereen hun leuk vind
En doen de anderen pijn
Sletjes,
Zijn verliefd op wel 5 jongens
En zoenen met de hele school
En als ze iemand dumpen
Intresseerd het ze geen hol
Sletjes,
Denken bij elke jongen
Dat het de ware is
Denken alleen aan zichzelf
Maar het gaat altijd mis
Sletjes,
Haten standaard school
Zijn op hun vroegst ontmaagd
Bereiken niets met het leven
En raken aan alles verslaafd
Sletjes,
Zijn niet mijn vrienden
Zoek maar lekker iemand anders
Om tegen ze te zieken
Over hun en de aanranders
Aan al mijn vrienden
Please, wordt absoluut geen slet
Want dan krijg ik een hekel aan je
En dat wil je niet, ik meen het!