" Zo Zacht "
Ooit voelde ik je mooi gezicht
Kon ik je huid zacht strelen
Ook je ogen beroeren
Waar ben je mijn liefste
Hoe kan ik je terug doen bloeien
Heel ver weg van mij
Ben je ergens verdwaald
In mijn dromen
Langs de zee in de golven
Hoor ik je stem weerklinken
Zacht,teder en warm
De tijd glijdt weg
Als zand door mijn vingers
Maar je leeft verder in mijn hart
Mijn huid en mijn gevoelens
De herinneringen aan die
Heerlijke tijd die we
Samen hebben kunnen delen
Is als een zachte stroming over golven
Die een zalig gevoel achterlaat
Reikend naar jou
Mijn ... LIEFSTE