Het is gedaan!
Hoor je me?
GEDAAN!
Ik stuur je geen stomme verjaardagskaart meer
Ik schrijf je geen stomme brieven meer
Ik praat niet meer tegen je op msn
En de telefoon opnemen, doe ik al helemaal niet meer
Ik kan niet beschrijven wat ik nu voel
Na alles wat ik voor je deed
Na al die vriendschap die ik je schonk
Laat je mij nu gewoon vallen
Blijf daar met je onzin
Ik wil niet meer met je praten!
Je zegt dat alles iedere keer opnieuw in orde komt
Ja, inderdaad, het komt in orde
Voor een maand of twee
En dan doe je me weer pijn
Ik weet niet of het gevoel nog wel 'pijn' heet
Het is erger als pijn
Veel erger
Je moest eens voelen wat ik nu voel
Hoe je me kwetst
Ik wil niet terug denken aan al die leuke momenten
Want je bent verandert
Hard verandert
Je bent zoals haar geworden
Hoge hakken, kortje rokjes, tasjes, smink,...
Met zo'n mensen kan ik echt niet opschieten
Ik hield van je
Ik hield van de oude jou
Niet van de nieuwe
Ik wil ook niet dat je weer verandert
Blijf nu maar bij hen
Laat mij maar alleen
Het is toch al te laat
Vraag me niet waarom
Want ik kan het niet verwoorden
Wel, now it's time to say it
Your 'goodbye' is right on time
So, 'the end'
It's over
I don't wanna live in the past
..Goodbye..