Soorten Tranen..
Tranen van verdriet,
vreugde, geluk of vrolijkheid.
Er is altijd wel iemand die het ziet.
Tranen van pijn,
of verdriet omdat er iets gebeurd
wees niet getreurd er zal er altijd iemand voor je zijn.
Tranen van blijheid,
Omdat er bijvoorbeeld iets heel grappig was
Dat is juist en word je niet vermijdt.
Tranen van geluk,
of opluchting, je voelt je daardoor beter
en niet boos, gespannen of steeds van f*ck.
Tranen zijn dus goed,
Je uit je en voelt je daar na beter.
Een grote opluchting zoals het moet!
*Huilen helpt, het lucht op. Laat het gaan, Krop niet alles op!! Neem het van mij aan, heb het een poos opgekropt, maar kan het nu niet meer, huil nu te vaak geloof ik! Kon gewoon niemand vinden, heel appart :S*