Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
zoeken naar iets wat er altijd al w
als verliefdheid voorbij is
en plaats maakt voor houden van
is de passie dan over
wordt iedereen dan bang
is verliefdheid dat gene
wat iedereen mist
en is dat dan het ene
wat je zo mist
deed dat jou besluiten
te zoeken steeds weer
naar dat ene dat echte
man wat heb jij je vergist
want niets is er mooier
dan echt houden van
verliefd zijn voor eeuwig
wie is daarvoor nu bang
hou het vuur dus nu warm
en beleef telkens weer
die eerste momenten
echt die komen wel weer
wanneer je kijkt in haar ogen
en voor altijd beseft
die verliefd is niet over
maar groter en echt
voor jou sterkte meid
Reacties op dit gedicht
myra123 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
myra123
Gecontroleerd door:
~Marina~
Gepubliceerd op:
30 juni 2004
Thema's:
[Liefde]
[Huwelijk]
[Scheiding]