Reeds o zo lang vervlogen tijden,
je bent ze echter niet vergeten.
Tot op de dag van vandaag doen ze je lijden,
je hebt 't moeilijk en ik kan 't weten.
Huwelijk bracht je een ander leed,
opnieuw werd dat gevoel geschonden.
een man die jouw gevoelens vergeet,
een mooie toekomst verslonden.
Het gevoel dat vertrouwen wordt genoemd,
je werd er al zo dikwijls van bestolen.
Jouw huwelijk was tot mislukken gedoemd,
want in die man zit een ware smerigaard verholen.
Sommige venten staan er nooit bij stil,
ze zullen blijven maken dezelfde fout.
Nooit zullen ze weten wat de vrouw echt wil,
na een tijdje niet eens meer "ik hou van jou".
Verkeerde keuzes maken we allemaal,
maar maak niet weer dezelfde fout.
Vergeet nu je huwelijk is dit verhaal,
want de enige die echt van je houdt
heeft het hier nu koud.