Ik weet dat wat ik schrijf niet baat
Want het is jij die me verlaat
Ook al besef je het niet
Toch doe je me veel verdriet
Wat ik ook zeg zal niet helpen
Het zal niet helpen het bloeden van mijn ziel te stelpen
Je hart behoort iemand anders toe
Hoe hard ik ook poog en mijn best doe
De strijd, ik weet het, heb ik verloren
Het gevecht heb ik nu afgezworen
Ik laat je met met rust en ik laat je gaan
Zodat ik je geluk niet in de weg zal staan
Want, mijn liefste dat is mijn wens en gebed
Dat je gelukkig wordt en je leven en geluk worden gered
Vergeet niet ik hou van je, zonder aarzeling
Voor steeds en zeker niet gering
Leeg loopt nu mijn hart
Vol is mijn smart
Maar toch: het ga je goed, liefste schat
Ik heb het goed met je gehad...