DENKEN
Woorden worden zinnen
Ze spelen door mijn hoofd
Ik wil ze met je delen
Er zijn van die momenten
Dan wordt het me allemaal teveel
Dan waag ik een gok
Voor mij is het soms zo simpel
Toch mondt het vaak uit in misverstanden
Het ontbreekt me aan geduld
Tijd moet geven wat je me beloofd
Het weegt me soms zo zwaar
Soms gekwetst tot op het bot
Lijkt het of ik ben bij af
Dan duurt het weer even
Moet ik je weer vertrouwen
Voordat ik me weer helemaal kan geven
Je weet dat ik altijd van je zal blijven houden
Mijn liefde voor jou
Je zou op de wolken kunnen lopen
Als je me zou kunnen bevrijden van dat gevoel
Een bevestiging van je liefde....
Je niet verschuilend achter tijd