Ik zou met een lach willen rondlopen maar dan
is het slechts mijn verdriet
dat ik wegtover
Ik zou de twijfel willen verdringen
maar dan
is het enkel de onzekerheid
dat overheerst
Ik zou met vrije handen willen rondlopen maar dan
stop ik enkel de pijn weg
dat ik met me meedraag
Ik zou...