****
Lichaamstaal om me te uiten
bodylanguage om je niet buiten te sluiten
Praten nooit echt mijn sterkste kant geweest
dus misschien dat je me begrijpt wanneer je dit leest
Ook al tollen ze in mijn hoofd
als ik bij je ben lijkt mijn mond zwaar verdoofd
Mijn hart gaat tekeer
iedere keer meer, iedere keer weer
Verliefd ben ik tot over mijn oren
zonder jou ben ik zwaar verloren
Jou warmte en veiligheid
hebben mij van eenzaamheid bevrijdt
Schelden en schoppen, mijn tweede natuur
dagen maak ik je het leven zuur
Schat het zijn slechts mijn kwade demonen
en op een dag zal ik er wel overeen komen
Zal ik ook rust beleven
en jou wat van je liefde terug kunnen geven
Dus vergeef mij m’n leeftijd, vergeef mij m’n onnozelheid
Alles wat ik nodig heb is wat tijd…
****