vechtende ruzies
vette explosies
tranen met tuiten
tijd om het boek te sluiten
vaarwel liefste..het was me wat
ondanks alles toch mijn schat
tijd nu om te gaan...te vertrekken
tijd om wat anders te gaan ontdekken
schoppende benen
tegen mijn schenen
elkaar pijn doen en het eigenlijk niet menen
tijd om het in de kast te zetten dit boek
de richtlijnen zijn al te lang zoek
behuilde gezichten
blauwe gewrichten
laten we elkaar niet langer bezeren
heb geen zin meer me te verweren
voor jou klappende handen
die op mijn hoofd zullen stranden
geen geweld meer voor mij
dit meisje is weer vrij..