Geloven,
Geloven doet iedereen,
Al is het niet in God,
Dan is het wel geloven in,
In dat iedereen anders is,
In dat de zon vanavond onder gaat,
In dat de zon morgen ochtend weer opkomt,
In dat iedereen een moeder en een vader heeft,
Maar er is 1 groot verschil,
Een heel groot verschil,
Geloven in de 4 bovenstaande gevallen,
Kan stoppen,
Als wordt bewezen,
Bewezen dat het niet klopt,
Dan,
Dan houdt dit geloven op,
Maar ik,
Ik geloof,
Ik geloof in God.
Ik geloof,
Ik geloof in jou.
Ik geloof,
Geloof in jouw toekomst,
Geloof in jouw motivatie,
Geloof in jouw doorzettingskracht,
Geloof in jouw vreugde,
Geloof in jouw bij moeilijke tijden,
Geloof in jouw goed en jouw slechte eigenschappen,
Geloof in jouw wil om dingen te doen.
Ik geloof in wat jij doet,
Ik geloof in wat jij kan doen.
Ik geloof,
Ik geloof in jouw manier van geloven,
Ik geloof,
Ik geloof in jou,
Eeuwig…
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Geschreven voor mijn nicht T.D. om aan
haar vriend J. te geven
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~