Princess Amber
Blond hair
Blue eyes
A little princess
That never tell lies
Little ears
Lovely nose
My little angel
Just like a rose
Friendly heart
Just from the start
From baby till now
Your my little princess
Dont ask me how
Amber your an angel
No matter what they would ever say
If you are in trouble
I will always help you
Everynight, Everyday
Dit gedicht is voor mijn zusje die ik eigenlijk nooit zie.
Ze is 4 jaar en, hiermee wil ik zeggen dat als ze me ooit nodig heeft ze me kan opzoeken ook al kent ze me niet super goed, ik zal er altijd voor haar zijn wat er ook gebeurd.