HET VOELT ZO ANDERS...........
Verdrietig en in mezelf gekeerd
Teleurgesteld en bang om je te verliezen
Open ik een deur,laat ik je delen in mijn gevoel
Ik hoop dat er een kentering komt
Ik slaap slecht,voel me moe
Ga mezelf anders gedragen,neem afstand
Ook jij weet er zit iets niet goed
Ik voel me even niet bemind,ik voel de pijn
Ik heb behoefte aan een speciaal gevoel
Een liefkozing,een lief woord,een aai over mijn wang
Al is het maar een rode roos
Je bent druk met andere belangrijke zaken
Je gaat aan ons voorbij
Het duurt nu zeven maanden en er komt zeker nog zo'n termijn erbij voordat de zaak geklaard is
Ik heb echt wel begrip en leef met je mee
Maar ik mis de warmte,de aandacht,krijg soms twijfels
Ik verander in iemand die niet is wie ik ben
We blijven praten er verandert niet zoveel
Het gevoel van liefde blijft
Je komt thuis met twee boeketten prachtige bloemen
Je kon geen keuze maken
Het maakt me blij,geeft me een lekker gevoel
Ik uit mijn gedachtes,ik had dat zooooooooo nodig
De hele dag ben ik in de wolken
s'Avonds even ontspannen praten,ik deel weer mijn gevoel
We knuffelen,het voelt zooooooo goed
Ik geloof dat je eindelijk weet wat ik bedoel
De nacht is van ons,verstrengeld in elkaar voel ik me in de wolken en laat jou erop lopen
Het voelt zo anders........................