ik mis je zo
ik kan dit niet aan zonder jou
waarom laat je me zo in de kou
ik kan niet zonder jou
waarom?
zoveel vragen in mijn hoofd allemaal onbeantwoord
o wat zou ik graag nog eens met je praten zoals vroeger
maar waarom kan en mag het niet meer?
ik kan niet meer
niet verder zonder jou
ik mis je woorden,je lach,je ogen
ik mis alles aan jou
waarom?
kan ik zelf niet uitleggen
waarom laat ik me telkens weer vangen
vangen in een net van leugens
ik heb je zoveel toevertrouwd
en nu
nu heb ik niets meer aan jou
wat heb ik toch misdaan
dat je me 10 keer dieper in deze put heb gestampt
waarom?
ik mis je zo
besfefte jij dat alleen maar.....