voor mienke,
zo close
zo hecht
vol vertrouwen
en terecht
we zijn vriendinnen
al een hele tijd
maar sinds kort
kan ik alles bij je kwijt
jij geeft mij het vertrouwen
dat ik jarenlang heb gemist
op jou kon ik bouwen
als ik het even niet meer wist
met mijn vragen over het geloof
kan ik altijd bij je komen
we praten dan
en begrijpen elkaar volkomen
zo close
zo hecht
vol vertrouwen
en terecht
je troost me
wanneer ik verdrietig ben
je bent voor mij een luisterend oor
als je maar weet
ik sta ook voor jou klaar hoor!!
met dit gedicht wil ik zeggen
het is moeilijk uit te leggen
daarom dat ik het simpel hou
...:: ik hou van jou ::...