Een knuffel..
Een knuffel omdat je er voor me bent,
En één omdat je me zo langzamer hand wel kent.
Een knuffel voor al je goede moed,
Wat je mij geeft, dat doet me erg goed.
Een knuffel omdat ik me blij voel,
Altijd als ik jou spreek, je snapt wel wat ik bedoel.
Een knuffel omdat ik je vertrouw,
En één voor als je weg moet, omdat ik van je hou.
Een knuffel omdat het went,
En een extra grote knuffel omdat je me broer bent.