Hand in hand door de bossen
Der historie
Zichtbaar wordt vroegere pijn
Maar ook de oorden vol van glorie
Ja, ook die zullen er onderweg zijn
Eeuwen oude plaatsen
Wederom ontdekt
Worden gedeeld in volledig vertrouwen
Geven een gevoel van wederzijds respect
Onstaat een band om op te bouwen
Herkenning en eenwording
In elkaar gevonden
Nooit meer alleen waar we ook zijn
Een onzichtbare lijn heeft ons verbonden
Behoed ons immer voor komende pijn
Samen apart gaan we tot het einde
Een toekomst tegemoet
Ligt mijn leven voor altijd in jouw hand
Onze gedachten nu voor eeuwig zoet
Herken ik in jou mijn zielsverwant
***