Ik kreeg je sms !!!!
Jah het was gelukt eindelijk een moment waar ik al een jaar op wachtte!
Het was de eerste nacht dat ik meteen weer kon slapen , ik lag niet te piekeren , ik kon weer bij de andere gaan staan kon weer lachen zoals vroeger !
Ik was zo gelukkig en dat was eraan te zien !
NU is ONS tijdperk aangebroken voor altijd !
En dat wist ik toen ik je sms kreeg van jouw ja jij de sms hield in : " Oh , wat ben je een lief meisje "
En ik was blij omdat onze ruzie nu voor eens en altijd opgelost was
k'sie je graag LYNN never ruzie again we are best-friends 4ever !!!