Je handen en je lippen
voel ik nog altijd op mijn lichaam
Even goed als toen die keer
dat jij niet naar me luisterde.
Ieder uur van de dag
voel ik je weer in me komen
even goed als toen die keer
dat jij niet naar me luisterde.
Elke avond in mijn dromen
voel ik alles weer opnieuw
voor eeuwig en altijd,
omdat jij niet naar me luisterde.