Ik wil naar buiten
Ik wil vrij zijn
Ik wil mijn gevoelens uiten
Ook al is het pijn
Ik wil huilen en lachen tegelijk
Wegkruipen in een hoek
Ik wil vrijheid
Maar mijn gedachtens zijn zoek
Gevangen in mijn eigen gedachten
Met pijn en tranen in mijn ogen
Ben ik bang voor de duistere nachten
Waarom heb ik tegen je gelogen?
Ik had de waarheid moeten zeggen
Of gewoon mijn mond moeten houden
Jij had niet boos mogen worden
Op iets wat ik niet wou zeggen
Waarom doe je me zo pijn
Ik wil geen ruzie met je
Houd je me de lijn?
Begrijp gewoon...Ik mis je
Vergeef me
Voor mijn en jouw fouten
Dat je ze in ziet
Want ruzie wil ik niet
Luister alsjeblieft even naar me
Dan is dit alles voorbij
Luister op zijn minst 1 minuut
Of begrijp gewoon dat ik je mis...
*Ik heb een soort van ruzie met een jongen diek kei leuk vind..dat doek nie slim ik weet het..maar ik heb hem al een mailtju gestuurd 2 dagen gelee..maar hij antwoord nie:S HELP!*