Mijn gevoel.
De nacht brengt stilte en onrust
het is die stralende ster die mij sust
De gedachte dat je hier niet meer kan zijn
doet mijn hart verscheuren van intense pijn
Mijn gevoel, nee dat kan ik niet echt uiten
de tranen in de wacht, willen niet naar buiten
Het afscheid van jou doet de nacht verbleken
gestreden heb je maar toch ben je bezweken
Een oneerlijke strijd zonder winst of verlies
jou wederzien is waar ik voor kies
Ik zal daarop hoopvol blijven wachten
met in het verschiet……eindeloze nachten
Het is een lange weg vol pieken en dalen
mijn angst maakt me bang, bang om te falen
In jou zag ik mijn kracht en mijn dromen
waarom heeft deze dag moeten komen?
Jou laten slapen dat was mijn besluit
daarmee kwam 1 van mijn angsten uit
Afscheid nemen….Ja, dat valt heel zwaar
Een leeg gevoel verzwaard met een maar…….
In mijn hart en in mijn gedachten leef je voort
een heerlijk gevoel daar waar het hoort
Timo