Uit de duisternis kwam een licht,eentje van verre al te zien.Blijf dat liever volgen het is de hoeder van je pad.
Lichtje zoete kom en neem me onder je hoede.
Heb je nodig in donkere dagen van mijn bestaan.
Licht jij kan nooit vergaan,je schijnt in de duisternis van mijn bestaan.
Ik volg je wel jij bent mijn harte dief heb je lief.
Donkere dagen met vele vragen, zijn er altijd.
Maar jij mijn licht brengt evenwicht.
Ergens en waar is het licht om je geen.
Schijnt soms heel sereen.