Een leven zonder jou,
is als een roos zonder druppeltjes ochtenddauw.
Ik zou me voelen als de aarde zonder admosfeer,
als een strand zonder schelpen of een leeggelegd meer.
De engelen zouden hun vleugels verliezen,
dagen en nachten zou ik om jou zitten kniezen.
Leeg zou ik me voelen, mijn hart zou veranderen in steen.
Al zou de tijd voorbij vliegen, dan...nog...ben ik niet over jou heen.
Ik zou me voelen als een vogel die niet kan vliegen, helemaal alleen op deze wijde bol...
Als ik je ooit weer eens zal tegenkomen, slaat mijn hart zeker weer op hol.