De tijd die we tot nu toe hebben meegemaakt
Heeft me keer op keer diep van binnen geraakt
De keren dat je zonder twijfel voor me klaar stond
De dank ervoor is zo groot, dat ik het nauwelijks krijg uit mijn mond
De dagen dat het minder tussen ons is gegaan
Bleef je met een tedere gedachte in mijn hart bestaan
De momenten waarop we samen lachten, huilden, praatten
Het ging soms door tot diep in de nacht, zodat we vaak de tijd vergaten
Al deze momenten beleef ik graag weer met jou
Want jij bent mijn liefste, in goede en slechte tijden blijf ik je trouw.