Kritiekloze dwazen
buig voor de heren
in hun almachtigheid
aanhoor hun wil, beef
waar tolerantie kwijnt
kritiekloze dwazen
luister naar het volk
verschuil niet in die toren
jullie ijdelheid
maar aanhoor nederig
het gemor van velen
ook zij zijn getrouwen
in ontevredenheid