Ik heb het nu al 2 keer gezegt
Dat het me spijt
Dat ik niet had moeten liegen
Dat ik mijn eigen fout in zie
2 keer heb ik je gemailt
maar op geen van beide heb je geantwoord
Waarom mail je nou niet terug
Die vraag steekt in me als een mug
Heb je ze nog niet gelezen?
Of heb je ze gewoon weg gegooid
Waarom maak je me zo onzeker?
Is dat beter?
Wil je wraak?
Ik heb het toch uitgelegd
Waarom ik had gelogen
Tranen komen nu in mijn ogen
Alsjeblief stuur een mailtje terug
Als is het maar een mailtje dat je ze hebt gelezen
Ik hoop dat je me nu wel gelooft
Ook al heb ik die vertrouwen die jij in mij had weg geroofd
Maak me niet zo onzeker
Het gaat zo echt niet beter
Lieve tom,
Ik heb 2x gezegd dat het me spijt
Maar jij bent de vertrouwen in mij kwijt
Ik kan het best begrijpen
Maar geloof me dit keer
Anders doet het me zo zeer...