Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Moedertje
Zoals de zon aan een heldere lucht
of een boom met een mooie vrucht
zo had je leven moeten zijn
De regen werd sneeuw
de wind een orkaan
maar je liet je niet gaan
Je hebt meer gegeven
dan je hebt gekregen
dat zullen we niet vergeten
Omdat je de bron van ons leven bent
hebben we je nodig
ieder groot en klein moment
Het huis waar we zijn opgegroeid
is een plek van warmte en rust
van liefde en geborgenheid
dat willen we ff aan jou kwijt
Over dit gedicht
Auteur:
ave
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
19 mei 2001
Thema's:
[Moeders]
[Moeders]
[Moeders]