.
..
...
....
.....
......
.......
........
.........
..........
Stilte,
geen woorden meer voor gebeurtenissen of gedachten,
stilte.
Een rilling over mijn rug,
ik verstijf en denk niet terug,
aan de kilte.
...
Onbeschrijfbare gevoelens, gedachten, woorden om niet uit te spreken.
Ze kraken de menselijkheid van de mensen, als die bestaat,
Gebroken anders zullen ze breken.
Door woorden van verre afkomst, de hel...
Je kent ze wel.
...
Daden zonder doel, onbereikbare doelen met een afgrijselijke daad,
het leven op straat,
angstaanjagend, onheilspellend,
veel vertellend,
over pijnen, dodelijke pijnen, verlossende, strevend naar het einde,
ze verdwijnen.
...
Getekent in de rots van liefde, in de golf van tranen, het groen van de rust,
wanneer iemand je de dood toekust.
Bang om je lief te verwarmen,
niet ontvangen met open armen.
Teruggetrokken, op jezelf, bang voor de liefde van je leven,
kon je maar leven.
Op de manier dat je leven moet.
...
Het doet je goed,
om te zijn wie je bent,
te weten wie jou kent,
Weet wat je doet,
Weet welke manier je leven moet,
in de wereld van gevaar,
Kijk en staar,
naar je uitgebeelde levensverhaal,
misschien de allermoeilijkste taal,
maar weet dat jij het zult begrijpen
..........
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.