Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
zij
zij
elke morgen sta ik op met de ochtendzon
doe een broek aan een hemd en loop op mijn gazon
versgemaaid van de dag tervoren
net als het afgemaaid koren
en die dag ben ik heel blij
want ik kan weer naar je toe
en ik ben helemaal niet moe
want ik wil je aan mijn zij
en ik wil je terug bij mij
's morgens sta ik op
met een houten kop
dan zet ik de tv aan en kijk ik naar plop
soms pokemon of samson
maar dat was vandaag niet op tv
dus ik denk aan jou
omdat ik van je hou
kwil je aan mijn zij
kwil je bij mij
Reacties op dit gedicht
chrituu vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
nUts
:
Zaterdag, september 15, 2001 22:28
chrituu verliefd?
lin
:
Zaterdag, september 15, 2001 15:49
erg mooi!
nUtS
:
Zondag, juni 10, 2001 20:51
zo mooooooi :)
piss off :p
Over dit gedicht
Auteur:
chrituu
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
19 mei 2001
Thema's:
[IK]
[JIJ]
[Verliefd]