Knuffel-Vriend..
Om een gedicht voor je te bedenken
Kost me veel moeite.
Maar ik heb het beloofd, dus zal hem je moeten schenken.
Ook al weet ik niet wat ik schrijven moet,
wil ik je toch zeggen,
dat je veel voor me betekend, jij doet me goed.
Je bent een lieve jongen,
Die altijd voor iedereen klaar staat,
en de tijd neemt, niet het gevoel hebben dat je wordt gedwongen.
Je laat me altijd uitpraten,
Dat je niet een keer gek van me word,
Al dat gezeur, begin je dat nooit eens te haten.
Je bent een "grote" knuffel-vriend,
Echt een lieve jongen.
Die wel een extra knuffel verdient!!
*Het einde klopt nog niet helemaal hoor.. komt verandering in!*