Lachen is gezond.
Dat weet toch iedereen.
Maar voor een jonge hond,
is 't niet zo'n goed idee.
Kijk,lachen kan om vele zaken,
zowel goed als slecht bedoeld.
En vele jonge snaken
begrijpen dit niet zo goed.
De beste lach is een hartelijke lach
om een goede grap of om een leuke gag.
De slechtste lach die doet je pijn,
want die is bedoeld als venijn.
Daarom is 't goed jezelf te zijn
en na te denken bij je lach.
Want om met anderen samen te zijn,
is er heel wat dat niet mag!
Dus,lachen maar.
Nog veel plezier!
Maar denk eraan:
niet te veel gegier!
Want,te veel is te veel.
ook dat weet iedereen.
Daarom,lach niet te veel,
zo blijf je bevriend met iedereen.