De taal der liefde
Om me heen bekende gezichten
mensen die ik lief heb
mensen die my lief hebben
toch mist er iets
de vertrouwde sfeer
jij hebt hem meegenomen
toen je besloten had
ons te verlaten
en daarmee vooral my
Je had me geen toekomst te bieden
was het antwoord dat ik kreeg
toen ik vroeg naar het waarom
met tranen in mijn ogen
keek ik naar je
toen je je spullen pakte
een mes stak in mijn hart
de dag dat jij vertrok
ik kon je niet laten gaan
Struikelend over mijn rokken
rende ik achter je aan
huilend riep ik je toe
alleen je liefde is genoeg
voor de toekomst leef ik niet
ik leef alleen voor jou
je hield je paard in en keek om
onze ogen spraken dezelfde taal
de taal der liefde
" ter verduidelijking: het gaat over een meisje en een jongen in de middeleeuwen, vandaar de rokken en het paard ;) "
-Nienna Lúinwë-