Vertel me het waarom maar niet
ik hoef het niet te weten
Ja ik huil zoals je ziet
want ik zal je nooit vergeten
Er is maar een ding dat je weten moet
Ik meende het wel echt met jou
Dus als ik je nog eens ontmoed
bedenk dan dat ik van je hou
Wees niet bang dat ik een ander zou kiezen
want zoals jij bent
ben ik niet
Nooit mijn hart aan een ander verliezen
ik blijf alleen met mijn verdriet