ze kunnen zo lief zijn
ze kunnen zo hatelijk zijn
ze kunnen je zacht behandelen
ze kunnen je hard behandelen
ze kunnen luisteren
ze kunnen je liefde geven
ze kunnen je vriendschap geven
maar soms kunnen ze je kwetsen
soms kunnen ze je zo pijn doen
zo erg dat je het nooit zult vergeten
zo erg dat je achteraf een angst voor ze hebt
zo erg dat je ze allemaal begint te haten
maar dat kan niet en dat mag niet
want ze kunnen lief zijn
want ze kunnen je zacht behandelen
want ze kunnen luisteren
want ze kunnen je liefde geven
want ze kunnen je vrienschap geven
maar als één je gekwetst heeft
kan het soms zo erg zijn
dat je ze allemaal over dezelfde kam scheert
maar toch, jongens
ze zijn zo tof dat je niet zonder kunt